1. makeup
  2. Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black

Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black

Merk

Collistar

Kleur

Intense Black

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

1 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black

Collistar Mascara Volume Unico® is een revolutionaire mascara die de perfecte lengte en krul aan je wimpers geeft. Deze intense zwarte mascara versterkt je wimpers direct, geeft ze meer volume en brengt ze in model. Dankzij de unieke formule met verschillende soorten wax, die elk een ander smeltpunt hebben, kun je de mascara meerdere keren aanbrengen totdat je de gewenste krul, lengte en volume hebt bereikt. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, is het speciale complex van peptiden en pantenol. Dit complex dringt diep door in de wimpers en verandert hun structuur van binnenuit, waardoor ze geleidelijk aan voller en dikker worden. Je zult merken dat je wimpers er na verloop van tijd gezonder en mooier uitzien, zelfs zonder mascara. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze mascara geleverd met een high-tech 'dubbel borsteltje'. Dit innovatieve borsteltje zorgt niet alleen voor meer volume, maar verdeelt de mascara ook gelijkmatig over de volledige lengte van je wimpers. Hierdoor krijg je een prachtige open blik en perfect gescheiden wimpers. Met Collistar Mascara Volume Unico® heb je altijd volumineuze, gekrulde en langere wimpers waar je trots op kunt zijn.

Veelgestelde vragen over Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black

Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black is Intense Black van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Collistar Mascara Volume Unico® Mascara Intense Black heeft een inhoud van 1 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara