1. makeup
  2. Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara

Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

15 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara

De Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is een ware must-have voor makeup artists en liefhebbers van volle wimpers. Met deze mascara geef je je wimpers in een handomdraai tot wel 3 keer meer volume. De unieke formule zorgt ervoor dat je elke dag kunt genieten van iconische wimpers die snel drogen en veegvast zijn. Wat deze mascara nog specialer maakt, is het speciale borsteltje. Dit borsteltje zorgt ervoor dat je precies de juiste hoeveelheid mascara aanbrengt, zonder klontjes. Hierdoor krijg je een prachtig en natuurlijk resultaat. Bovendien is de Xpress Controa mascara ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Niet alleen zorgt deze mascara voor een intens volume, maar ook voor een langdurige en smudge-proof look. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vegen of uitlopen gedurende de dag. En wanneer je de mascara wilt verwijderen, is dit gemakkelijk te doen met een milde oogmake-up remover. De Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is de perfecte keuze voor een prachtige oogopslag, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara

Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Xpress Controa Waterproof Mascara Zwarte Volume Mascara heeft een inhoud van 15 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara