1. makeup
  2. Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black

Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black

De Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara zorgt ervoor dat je wimpers er langer uitzien en geeft ze een intens volume. Met het unieke, gebruiksvriendelijke borsteltje kun je eenvoudig de gewenste make-uplook creëren door simpelweg te draaien. Of je nu wilt verlengen en scheiden of wilt liften en volume wilt geven, de keuze is helemaal aan jou! Bovendien is deze mascara vegan en bevat het verzorgende ingrediënten voor je wimpers. Deze mascara is niet alleen gemakkelijk aan te brengen zonder klontjes, maar blijft ook de hele dag perfect zitten zonder af te geven. De langhoudende formule is glad en nauwkeurig aan te brengen over de volledige lengte van je wimpers, zelfs in de binnenste ooghoeken. Bovendien is deze mascara oftalmologisch getest, waardoor het geschikt is voor mensen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen. Geef je wimpers die WOW-factor met de Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara!

Veelgestelde vragen over Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black

Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara 001 Black heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara