1. makeup
  2. L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

10.7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black

De L'Oréal Paris Volume Million Lashes Classic Black Mascara is de ultieme keuze voor volumineuze wimpers. Met het unieke ontwerp van de borstel worden de wimperharen perfect verdeeld, zonder enige klontjes achter te laten. Dankzij de gevarieerde lengtes van de borstelhaartjes krijgen zelfs de kortste wimpers een prachtige volumeboost. Deze mascara is niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals feestjes. Met de verbluffende volumecreatie van L'Oréal zullen je wimpers er vermenigvuldigd uitzien. Breng deze mascara aan en geniet van een intense, volle oogopslag die de aandacht trekt en bewonderende blikken oproept. Naast het creëren van indrukwekkend volume, zorgt deze mascara ook voor een langdurig resultaat. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten die je wimpers gezond en sterk houden. Bovendien is de mascara gemakkelijk aan te brengen en blijft hij de hele dag perfect zitten, zonder uit te lopen of te vlekken. Met de L'Oréal Paris Volume Million Lashes Classic Black Mascara ben je verzekerd van prachtige wimpers die jouw ogen laten stralen.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Black heeft een inhoud van 10.7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara