1. makeup
  2. Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

6.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr

Wil je een verbluffende oogopslag met betoverend lange en volumineuze wimpers? Dan is de Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara precies wat je nodig hebt! Deze zwarte mascara is speciaal ontworpen om je wimpers meer volume te geven, ze te verlengen en een prachtige krul te geven. Het geheim zit hem in het kegelvormige borsteltje, dat perfect aansluit op de natuurlijke vorm van je wimpers. Met de Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara creëer je moeiteloos een popachtige oogopslag. De mascara glijdt soepel over je wimpers en zorgt voor een gelijkmatige en intense kleur. Elke wimper wordt zorgvuldig bedekt en gescheiden, waardoor je een prachtig gedefinieerd effect krijgt. Bovendien is deze mascara geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers, dus iedereen kan genieten van de mooie resultaten. Met een inhoud van 6,5 gram gaat deze mascara lang mee en is perfect voor dagelijks gebruik. Creëer je eigen unieke look en laat je ogen stralen met de Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara. Voel je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren met je betoverende oogopslag!

Veelgestelde vragen over Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr is deze 6 maand nadat het geopend is.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - Mascara 6,5 gr heeft een inhoud van 6.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara