1. makeup
  2. Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL

Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL

Merk

Lancôme

Kleur

Transparant

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

4 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL

Geef je wimpers een magische transformatie met de Lancôme Cils Booster XL mascara primer. Deze innovatieve formule tilt je favoriete mascara naar een hoger niveau en creëert een adembenemende oogopslag. De primer is verrijkt met fijne vezels die je wimpers direct meer volume en lengte geven. Hierdoor krijgen ze een prachtige lift en lijken ze optisch langer en voller. Maar dat is nog niet alles! Deze super-enhancing mascara primer biedt ook bescherming aan je wimpers. Hij creëert een onzichtbaar schild dat je wimpers beschermt tegen beschadiging en uitdroging. Hierdoor blijven je wimpers gezond en sterk, waardoor ze nog beter bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik van mascara. Met de Lancôme Cils Booster XL mascara primer als basis gaat je mascara bovendien veel langer mee. De primer zorgt ervoor dat je mascara beter hecht aan je wimpers en voorkomt dat deze gedurende de dag uitloopt of vervaagt. Hierdoor blijft je oogmake-up perfect op zijn plaats, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over touch-ups. Geef je wimpers de aandacht die ze verdienen en laat ze stralen met de Lancôme Cils Booster XL mascara primer. Deze must-have beautytool transformeert je ogen in een handomdraai en zorgt voor een verleidelijke oogopslag die de hele dag door blijft. Ontdek zelf de magie van deze mascara primer en geniet van prachtige, volumineuze wimpers met een onweerstaanbare lengte.

Veelgestelde vragen over Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL

Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL is deze 6 maand nadat het geopend is.

Lancome Eye Make-Up Mascara Super-Enchancing Mascara Primer Cils Booster XL heeft een inhoud van 4 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara