1. makeup
  2. L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara

L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara

De L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is de perfecte keuze voor een dramatische oogopslag. Met zijn unieke uitwaaierende borsteltje en innovatieve formule zorgt deze mascara voor extreem uitgewaaierde valse wimpers-effect. Het borsteltje bereikt zelfs de kleinste wimperhaartjes, waardoor elke wimper optimaal wordt bedekt en de ogen een intense en verleidelijke uitstraling krijgen. De formule van deze mascara is verrijkt met verlengende en densifiërende vezels, waardoor de wimpers langer en voller lijken. Met elke laag wordt het effect versterkt, waardoor je wimpers met elke applicatie meer volume en lengte krijgen. De zwarte kleur zorgt voor een intense en diepe look, waardoor je ogen direct in het middelpunt van de belangstelling staan. De L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is eenvoudig aan te brengen en blijft de hele dag perfect zitten, zonder te klonteren of uit te lopen. Het is de ideale mascara voor vrouwen die graag hun wimpers willen accentueren en een krachtige oogopslag willen creëren. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze mascara die je wimpers naar nieuwe hoogten tilt.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara

L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Make-Up Designer False Lash Wings Black wimpermascara heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara