1. makeup
  2. Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black

Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black

Merk

Dr. Hauschka

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black

De Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black is een fantastisch product voor iedereen die op zoek is naar volle, gedefinieerde wimpers. Deze mascara is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals Quince Seed Extract, Sugar Cane Extract en Castor Seed Oil, die de wimpers verzorgen en voeden. De formule van deze mascara is speciaal ontwikkeld om volume te geven zonder de wimpers te verzwaren. Het heeft een lichte textuur die gemakkelijk aan te brengen is en zorgt voor een langdurig resultaat. De mascara bevat ook Acacia Senegal Gum en Beeswax, die de wimpers versterken en voorkomen dat ze uitvallen. De Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black heeft een diepe, intense zwarte kleur die de ogen direct laat opvallen. Het geeft de wimpers een prachtige lift en krul, waardoor ze er langer en voller uitzien. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers, omdat het vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen. Met de Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black creëer je moeiteloos een verleidelijke oogopslag. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en geniet van volle, gedefinieerde wimpers de hele dag door.

Veelgestelde vragen over Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black

Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Dr. Hauschka Mascara Volume-01 Black heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara