1. makeup
  2. Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie

Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie

Merk

Avène

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie

De Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie is de perfecte mascara voor vrouwen met gevoelige ogen en huid, en zelfs voor degenen die contactlenzen dragen. Deze mascara geeft je ogen een intense uitstraling terwijl het je wimpers krult en scheidt. Dankzij de innovatieve borstel hoef je je geen zorgen te maken over klontjes en kun je moeiteloos een prachtige look creëren. Deze speciale mascara is ontworpen met de behoeften van gevoelige ogen en huid in gedachten. Het is getest onder toezicht van dermatologen en oogartsen om ervoor te zorgen dat het veilig is voor dagelijks gebruik. Bovendien is het gemakkelijk te verwijderen, waardoor je geen last hebt van hardnekkige resten na het reinigen van je gezicht. Naast de klassieke zwarte kleur is deze mascara ook verkrijgbaar in een subtiele bruine tint. Hierdoor kun je je look aanpassen aan elke gelegenheid en je natuurlijke schoonheid benadrukken. Voel je zelfverzekerd en stralend met de Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie, de perfecte keuze voor gevoelige ogen en huid.

Veelgestelde vragen over Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie

Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie is deze 6 maand nadat het geopend is.

Avène Couvrance Mascara Hoge Tolerantie heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara