1. makeup
  2. Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black

Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black

Laat iedereen versteld staan van je wimpers met de Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara in de kleur Zwart. Deze geweldige mascara geeft je wimpers een valse-wimper effect door ze te verlengen en volume te geven. Je wimpers zien er zo fantastisch uit dat mensen twijfelen of ze echt zijn! De formule van deze mascara zorgt voor intense, diepzwarte wimpers zonder klontjes. Het speciale borsteltje omhult elke wimperhaar, waardoor je een maximaal resultaat bereikt. Na het aanbrengen van deze mascara zullen je wimpers er prachtig uitzien, met een intens zwarte kleur en een ongekend volume. Met de Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara weet je zeker dat je wimpers de aandacht zullen trekken. Voeg een vleugje mysterie toe aan je ogen en laat je wimpers spreken!

Veelgestelde vragen over Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black

Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel London ScandalEyes Reloaded Mascara Black heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara