1. makeup
  2. Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02

Merk

Easy Paris

Kleur

Groen

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02

Gemakkelijk Parijs Mascara Volume Waterproof is de perfecte mascara om je wimpers een prachtige, volumineuze uitstraling te geven. Dit flesje bevat 10 ml van deze geweldige formule in de kleur Nummer 02. Met het gebruik van dit product kan je wimpers makkelijk en gelijkmatig worden aangebracht, en zelfs de kortste wimpers in de ooghoeken worden bereikt voor een verfijnde look. Deze mascara heeft een uniek penseel dat zorgt voor een moeiteloze applicatie. Het penseel glijdt soepel over je wimpers en zorgt ervoor dat elke wimper wordt bedekt met de juiste hoeveelheid mascara. Hierdoor krijgen je wimpers een prachtig volume en een intens zwarte kleur. Met de waterproof formule hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of uitlopen, zelfs niet tijdens een regenachtige dag of een emotionele film. Naast het geven van volume, verlengt deze mascara ook je wimpers en zorgt voor een mooie krul. Het resultaat is een verleidelijke oogopslag die de hele dag blijft zitten. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit, met de Easy Paris Mascara Volume Waterproof ben je altijd klaar om indruk te maken. Voeg dit flesje toe aan je make-up collectie en ervaar zelf de verfijnde look die het biedt.

Veelgestelde vragen over Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 is Groen van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 is deze 12 maand nadat het geopend is.

Easy Paris Mascara Volume Waterproof - 1 flesje met 10 ml. inhoud Nummer 02 heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara