1. makeup
  2. 3D Mascara

3D Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor 3D Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over 3D Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties 3D Mascara

Merk

Carissa Morello

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van 3D Mascara

Met deze revolutionaire 3D vezel mascara krijg je niet alleen extreem lange wimpers, maar ook een verbluffende volumineuze look. Het duo setje bevat twee essentiële elementen: een lange mascara en een kortere variant. De langste mascara is verrijkt met een speciaal groeiserum dat je wimpers helpt te versterken en te doen groeien. De kortere variant bestaat uit delicate vezels die zorgen voor een dramatisch verlengend effect, waardoor je wimpers er weelderig en vol uitzien. Deze 3D mascara is ontworpen om je wimpers te transformeren en een echt wow-effect te creëren. Het geheim zit in de unieke formule en de combinatie van de mascara met de losse vezels. Breng eerst een laagje van de mascara met groeiserum aan om je wimpers te voeden en te versterken. Vervolgens breng je de vezels aan, waardoor je wimpers extreem lengte en volume krijgen. Het resultaat? Een prachtig open oogopslag met wimpers die er natuurlijk en toch indrukwekkend uitzien. Met deze 3D mascara hoef je geen valse wimpers meer te gebruiken. Je kunt nu op een eenvoudige en effectieve manier je wimpers laten stralen. De langhoudende formule zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van langere, vollere en intensere wimpers. Maak indruk met je oogopslag en laat je wimpers de show stelen met deze innovatieve 3D mascara.

Veelgestelde vragen over 3D Mascara

3D Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. 3D Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van 3D Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor 3D Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

3D Mascara heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara