1. makeup
  2. Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud

Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud

Merk

LETICIA WELL

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

6 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud

De Leticia Well Mascara Waterproof is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar prachtige, volle wimpers die de hele dag mooi blijven. Met zijn speciale vorm borsteltje en vloeibare textuur zorgt deze mascara ervoor dat elke wimper perfect wordt omhuld en bedekt met een lichte en uniforme laag. De unieke borstel zorgt voor een nauwkeurige applicatie, waardoor elke wimper vanaf de wortel tot aan het uiteinde wordt bereikt. De vloeibare textuur van de mascara zorgt voor een soepele en moeiteloze applicatie, zonder klontjes of vegen. Niet alleen geeft de Leticia Well Mascara Waterproof je wimpers volume en definitie, maar het is ook nog eens waterproof! Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over regenachtige dagen of emotionele momenten, want deze mascara blijft perfect zitten, zonder uit te lopen of te vlekken. Met het handige kunststof flesje en het bijgevoegde borsteltje is deze mascara ook nog eens gemakkelijk mee te nemen en aan te brengen, waar je ook bent. Met een inhoud van 6 ml heb je genoeg product om je wimpers de hele dag door te laten stralen. Dus waar wacht je nog op? Geef je wimpers de behandeling die ze verdienen met de Leticia Well Mascara Waterproof en geniet van prachtige, volle wimpers die de hele dag mooi blijven.

Veelgestelde vragen over Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud

Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud is deze 12 maand nadat het geopend is.

Leticia Well Mascara Waterproof - 1 kunststof flesje met borsteltje en 6 ml. inhoud heeft een inhoud van 6 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara