1. makeup
  2. Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10

Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10

Merk

Hypoallergenic

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & Volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

9 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10

Met de Hypoallergene Long&volume Mascara 10 krijgen je wimpers een adembenemende transformatie. Deze mascara is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en is hypoallergeen om irritaties te voorkomen. De unieke formule van deze mascara zorgt niet alleen voor extra lengte, maar ook voor prachtig volume. Je wimpers worden mooi gescheiden en krijgen een verleidelijke krul dankzij het speciale borsteltje. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of juist wilt uitpakken met intense wimpers, deze mascara is perfect voor elke gelegenheid. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over klontjes of uitlopen. De hypoallergene mascara heeft een gladde textuur die moeiteloos over je wimpers glijdt, zonder te klonteren. Ook blijft de mascara de hele dag op zijn plek, zodat jouw oogverblindende look langdurig blijft stralen. Voel je zelfverzekerd en geniet van prachtige wimpers met de Hypoallergene Long&volume Mascara 10.

Veelgestelde vragen over Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10

Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 is Verlenging & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 is deze 3 maand nadat het geopend is.

Hypoallergenic Hypoallergene Long&volume Mascara 10 heeft een inhoud van 9 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara