1. makeup
  2. L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara

L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Blauw

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara

L'Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara: De eerste mascara van L'Oréal Paris speciaal ontworpen voor degenen die willen genieten van grote Manga-ogen met mega volume, zowel boven als onder! Het geheim achter deze revolutionaire mascara is het unieke flexibele 360 graden borsteltje. Met zijn brede uiteinde zorgt het ervoor dat je bovenste wimpers maar liefst 15 keer meer volume krijgen. Terwijl het smalle uiteinde van het borsteltje de onderste wimpers perfect benadrukt. Maar dat is nog niet alles! Deze Miss Manga mascara is zo veelzijdig dat het zelfs geschikt is voor degenen met gevoelige ogen. Je hoeft je geen zorgen te maken over irritatie of roodheid, want deze mascara is oftalmologisch getest en veilig voor gebruik op de gevoelige huid rondom de ogen. Met de L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara zal je gegarandeerd over straat lopen met mega stralende en sprekende ogen. Geef jezelf een unieke en opvallende look met deze geweldige mascara die zorgt voor een ongekend volume en een intensere oogopslag. Laat je innerlijke Manga-personage naar voren komen en geniet van de bewonderende blikken terwijl je de show steelt met je prachtige, heldere en expressieve ogen.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara

L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara is Blauw van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Miss Manga Pop Turquoise Mascara heeft een inhoud van 8.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara