1. makeup
  2. Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram

Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram

Merk

Etos

Kleur

Geel

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram

Etos Brow Mascara Blond is een revolutionaire toevoeging aan jouw dagelijkse schoonheidsroutine. Met zijn gepigmenteerde formule zorgt deze mascara ervoor dat jouw wenkbrauwen er perfect gestyled uitzien, elke dag weer. Deze brow mascara is speciaal ontworpen om je wenkbrauwen te definiëren en op te vullen met een natuurlijke blonde kleur. Het borsteltje glijdt soepel door je wenkbrauwhaartjes en verdeelt de mascara gelijkmatig voor een gelijkmatige dekking. Je kunt gemakkelijk de gewenste intensiteit bereiken door meerdere lagen aan te brengen. Met Etos Brow Mascara Blond hoef je geen uren meer te besteden aan het perfect tekenen en inkleuren van je wenkbrauwen. Deze handige mascara maakt het gemakkelijk om snel en moeiteloos de perfecte vorm en kleur te creëren. Of je nu een natuurlijke look wilt of juist wat meer definitie wilt toevoegen, deze brow mascara is jouw ideale beautytool. Voel je zelfverzekerd en straal met prachtige wenkbrauwen, dankzij Etos Brow Mascara Blond.

Veelgestelde vragen over Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram

Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram is Geel van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram is deze 6 maand nadat het geopend is.

Etos Mascara Wenkbrauw Blond 5 gram heeft een inhoud van 5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara