1. makeup
  2. Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black

Merk

Clarins

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black

De Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black is dé ultieme mascara voor een verbluffende oogopslag. Deze mascara biedt niet alleen ongelooflijk volume, maar ook extreme lengte, fantastisch gekrulde wimpers en een high-definition finish. Het is geschikt voor alle huidtypes en zorgt ervoor dat je wimpers er prachtig uitzien. Met deze mascara creëer je moeiteloos een indrukwekkende oogopslag. De unieke formule zorgt voor maximale volume en lengte, waardoor je wimpers direct voller en langer lijken. Daarnaast zorgt de mascara ervoor dat je wimpers mooi gekruld blijven gedurende de hele dag. De high-definition finish zorgt voor een intense kleur en een perfecte definitie van elke wimper. Niet alleen zorgt deze mascara voor een prachtige oogopslag, maar het is ook geschikt voor alle huidtypes. De formule is dermatologisch getest en is veilig te gebruiken, zelfs voor de meest gevoelige ogen. Daarnaast is de mascara eenvoudig aan te brengen en blijft het de hele dag perfect zitten, zonder uit te lopen of te vlekken. Met de Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black ben je verzekerd van prachtige wimpers die iedereen zullen verbazen.

Veelgestelde vragen over Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Mascara 01 Perfect Black heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara