1. makeup
  2. Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml

Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

24 maand

Inhoud

15 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml

De Wild Mega Volume, Women, Mascara Black / Brown is dé perfecte mascara voor vrouwen die willen dat hun wimpers er vol en volumineus uitzien. Met een inhoud van 11 ml, biedt deze mascara een langdurige formule die de hele dag blijft zitten zonder uit te lopen of te vlekken. Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers een intense kleur te geven. De zwarte / bruine tint zorgt voor een natuurlijke uitstraling en laat je wimpers er prachtig uitzien. De formule is verrijkt met speciale ingrediënten die je wimpers voeden en hydrateren, waardoor ze gezond en sterk blijven. Met de Wild Mega Volume Mascara creëer je moeiteloos een verleidelijke en glamoureuze oogopslag. De unieke borstel van de mascara zorgt ervoor dat elke wimper gelijkmatig wordt bedekt, van de wortel tot de punt. Hierdoor krijgen je wimpers een indrukwekkend volume en een prachtige krul. Of je nu een natuurlijke look wilt of je wimpers wilt laten opvallen, deze mascara is een must-have voor elke vrouw. De Wild Mega Volume, Women, Mascara Black / Brown is de perfecte keuze voor een spectaculaire oogopslag!

Veelgestelde vragen over Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml

Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml is deze 24 maand nadat het geopend is.

Wild Mega Volume, Women, Mascara Black Brown, 11 Ml heeft een inhoud van 15 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara