1. makeup
  2. Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01

Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01

Merk

Hypoallergenic

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

8 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01

Laat je wimpers eruit springen met de Hypoallergenic - Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01. Deze mascara heeft een inktformule die een intense zwarte kleur biedt. Met deze hypoallergene waterproof mascara krijgen je wimpers een spectaculair effect van theatrale wimpers, doordat ze verlengd, verdikt en gelift worden. De speciaal geselecteerde borstel kamt je wimpers zorgvuldig en voorkomt dat ze aan elkaar blijven plakken. De inkt wordt gelijkmatig verdeeld zonder klontjes achter te laten. De duurzame formule zorgt ervoor dat de mascara niet verkruimelt en niet vlekt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vlekken gedurende de dag. Deze hypoallergene waterproof mascara kan alleen verwijderd worden met producten die speciaal ontworpen zijn voor het verwijderen van waterproof make-up. Het bevat bijenwas, wat bijdraagt aan de verzorging van je wimpers. Deze mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en voor het dragen van contactlenzen. De kleur is intens zwart, waardoor je wimpers een opvallende uitstraling krijgen.

Veelgestelde vragen over Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01

Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 is deze 3 maand nadat het geopend is.

Hypoallergenic Hypoallergene Amazing Lash Waterproof Mascara 01 heeft een inhoud van 8 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara