1. makeup
  2. Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram

Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram

Merk

Etos

Kleur

Bruin

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram

Etos Brow Mascara Brown is een geweldige toevoeging aan je dagelijkse wenkbrauwritueel. Met deze gepigmenteerde brow mascara geef je je wenkbrauwen moeiteloos een prachtige en natuurlijke uitstraling. Deze Brow Mascara is speciaal ontworpen om je wenkbrauwen te definiëren en te versterken. De unieke formule zorgt voor een langdurig resultaat, waardoor je de hele dag kunt genieten van perfect gestylde wenkbrauwen. De mascara heeft een rijke bruine kleur die perfect past bij verschillende haarkleuren en huidtinten. Met de handige applicator kun je de mascara gelijkmatig aanbrengen en je wenkbrauwen eenvoudig in vorm brengen. Het borsteltje zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig verdeeld wordt en elk haartje bedekt wordt voor een volle en gedefinieerde look. Bovendien is de formule waterbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of uitlopen, zelfs op regenachtige dagen. Voeg Etos Brow Mascara Brown toe aan je make-uproutine en geniet van prachtig gestylde wenkbrauwen die de hele dag perfect blijven zitten. Laat je wenkbrauwen stralen en maak een statement met Etos Brow Mascara Brown!

Veelgestelde vragen over Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram

Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram is Bruin van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram is deze 6 maand nadat het geopend is.

Etos Mascara Wenkbrauw - 5 gram heeft een inhoud van 5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara