1. makeup
  2. Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara

Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara

Merk

ORIFLAME

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara

De Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara is een absolute must-have voor elke make-upliefhebber. Deze fantastische mascara staat altijd bovenaan de lijst van bestverkopende producten in ons uitgebreide make-upassortiment. Met zijn unieke 5-in-1 eigenschappen zorgt deze mascara ervoor dat je wimpers er volumineus, lang, gescheiden en gekruld uitzien. De formule is speciaal ontworpen om elke wimper individueel te omhullen en te verlengen, waardoor een prachtig gedefinieerd effect ontstaat. Dankzij de innovatieve borstel kun je de mascara gemakkelijk aanbrengen en de gewenste look creëren zonder klontjes of vlekken. Bovendien is deze mascara verrijkt met verzorgende ingrediënten die je wimpers gezond en sterk houden. De langhoudende formule zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van perfecte wimpers, zonder dat de mascara vervaagt of uitloopt. Voeg de Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara toe aan je make-uproutine en laat je ogen stralen met prachtige, volumineuze wimpers.

Veelgestelde vragen over Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara

Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

Oriflame-5 in 1- Wonderlash Mascara heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara