1. makeup
  2. L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

De L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara zorgt voor een onweerstaanbaar valse wimper-effect. Met zijn innovatieve asymmetrische borstel bereikt deze mascara elke wimper, van hoek tot hoek, en tilt de buitenste wimpers op, waardoor ze maar liefst 2 keer meer zichtbaar worden. Dankzij de unieke formule, verrijkt met 1,2 mm vezels, voelen de wimpers heerlijk soepel aan en krijgen ze een lichtgewicht volume. Deze mascara is de perfecte partner voor iedereen die droomt van een dramatische oogopslag. Met zijn geavanceerde technologie en doordachte ontwerp, creëert de L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara een intens valse wimper-effect dat de aandacht zal trekken en bewonderende blikken zal oogsten. Maar dat is niet alles! Deze mascara is ook nog eens super gemakkelijk aan te brengen. De formule glijdt moeiteloos over de wimpers en klont niet, waardoor je in een handomdraai prachtig gekrulde en volle wimpers hebt. Of je nu overdag een subtiele look wilt creëren of 's avonds wilt shinen met een gewaagde oogopslag, met de L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara ben je altijd verzekerd van een verbluffend resultaat.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara

L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L’Oréal Paris False Lash Wings Mascara heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara