1. makeup
  2. Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black

Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black

Merk

Pupa milano

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

1 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black

Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is een revolutionaire mascara die voldoet aan al je wensen. Met zijn unieke formule en innovatieve ingrediënten zorgt deze mascara voor verbluffende resultaten. De mascara is speciaal ontworpen om je wimpers te verlengen en te volumiseren, waardoor ze er voller en langer uitzien. Deze mascara is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals ISODODECANE, PARAFFIN, VP/EICOSENE COPOLYMER en CERA ALBA (BEESWAX), die ervoor zorgen dat de mascara langdurig blijft zitten, zelfs onder water. De formule is waterdicht en veegvast, waardoor je de hele dag door kunt genieten van prachtige, intens zwarte wimpers. Naast het verlengen en volumiseren van je wimpers, geeft deze mascara ook een intense kleur af. De diepzwarte tint, genaamd "Extra Black", zorgt voor een dramatisch effect en laat je ogen echt spreken. Met slechts één laagje krijg je al het gewenste resultaat, maar je kunt de mascara ook opbouwen voor een nog intensere look. De Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar langdurige, intens zwarte wimpers. Voeg dit product toe aan je make-uproutine en laat je ogen stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black

Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Pupa Milano Vamp! Waterproof Mascara 001 Extra Black heeft een inhoud van 1 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara