1. makeup
  2. L'Oreal Double Extension Mascara

L'Oreal Double Extension Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oreal Double Extension Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oreal Double Extension Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oreal Double Extension Mascara

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging

Periode na opening

6 maand

Inhoud

6 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oreal Double Extension Mascara

De L'oreal Double Extension Mascara is een must-have voor elke make-up liefhebber. Met zijn geavanceerde formule en unieke dubbele borstel zorgt deze mascara voor verbluffende wimpers met een intense zwarte kleur. Met slechts één laagje creëer je direct lengte en volume, waardoor je ogen direct opvallen. Deze mascara heeft een speciale formule die zowel de wimpers verlengt als verzorgt. De witte vezels aan de ene kant van de borstel zorgen voor extra lengte, terwijl de zwarte mascara aan de andere kant zorgt voor intense kleur en definitie. De dubbele borstel zorgt ervoor dat elke wimperhaartje wordt bereikt, van de wortel tot het uiteinde, voor een gelijkmatige en volledige dekking. Naast het creëren van prachtige wimpers, is deze mascara ook nog eens langhoudend en veegvast. Je kunt de hele dag genieten van perfecte wimpers zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vlekken of uitloop. De L'oreal Double Extension Mascara is geschikt voor dagelijks gebruik en is gemakkelijk te verwijderen met een milde make-up remover. Voeg deze mascara toe aan je make-up collectie en laat je wimpers stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over L'Oreal Double Extension Mascara

L'Oreal Double Extension Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oreal Double Extension Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oreal Double Extension Mascara is Verlenging.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oreal Double Extension Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oreal Double Extension Mascara heeft een inhoud van 6 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara