1. makeup
  2. Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara

Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara

Merk

Maybelline

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara

De Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar wimpers met een gevaarlijk veel volume en maximale lengte! Met deze mascara creëer je een unieke spider look, die op dit moment dé trend is. De formule van deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers te laten opvallen en een intense uitstraling te geven. De unieke borstel zorgt ervoor dat elke wimper van wortel tot punt wordt bedekt met een intense zwarte kleur. Hierdoor worden je wimpers direct langer, voller en volumineuzer. Naast het creëren van een dramatische look, zorgt deze mascara er ook voor dat je wimpers de hele dag perfect blijven zitten. Dankzij de langhoudende formule hoef je je geen zorgen te maken over vlekken, uitlopen of klonteren. Je kunt de mascara gemakkelijk aanbrengen en gelijkmatig verdelen over je wimpers voor een prachtig resultaat. Met de Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara krijg je niet alleen gevaarlijk veel volume en maximale lengte, maar ook een trendy spider look die je wimpers echt laat opvallen. Laat je wimpers stralen en ervaar zelf het sensationele effect van deze geweldige mascara!

Veelgestelde vragen over Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara

Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Maybelline The Colossal Spider Effect Mascara Volum' Express Mascara heeft een inhoud van 9.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara