1. makeup
  2. Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black

Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

95 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black

Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black is een revolutionaire mascara die je in staat stelt om twee prachtige wimperlooks te creëren met slechts één borsteltje. Deze mascara heeft een geheim: een magische dubbele dop! Overdag kun je de 'Length' dop gebruiken om ultra lange, perfect gedefinieerde wimpers te krijgen die de hele dag veegvast blijven. Maar wanneer de avond valt, kun je eenvoudig overschakelen naar de 'Volume' dop. Met deze dop kun je je wimpers tot wel 15 keer voller maken dan normaal, voor een weelderige look waar je klaar bent om mee te feesten. Met Rimmel London Day2Night Mascara kun je nu eindelijk je stijl aanpassen en je look transformeren met slechts één veeg van een borsteltje. Rimmel moedigt je aan om jezelf te zijn en je eigen stijl te omarmen. Net als Londen is Rimmel cool, onvoorspelbaar en edgy. Deze mascara is ontworpen om je zelfexpressie zonder regels te laten ervaren - wees altijd authentiek en toegankelijk. Met Rimmel London Day2Night Mascara kun je de iconische Londense look leven en je wimpers tot wel 15 keer meer volume geven. En het beste van alles? Deze mascara is veegvast, dus je kunt de hele dag en nacht stralen zonder zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Veelgestelde vragen over Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black

Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Day2Night 2-in-1 Mascara voor een dag- en avondlook 001 Black heeft een inhoud van 95 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara