1. makeup
  2. Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml

Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml

Merk

Clinique

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml

Ontdek de kracht van de Clinique High Impact Mascara Krul en Volume in de kleur Black 01! Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers een intense kleur en onweerstaanbaar volume te geven. Met zijn rijkelijk gepigmenteerde formule creëert deze mascara een verleidelijke oogopslag die de hele dag perfect blijft zitten. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor gevoelige ogen. Dus als je snel last hebt van irritaties of allergieën, hoef je je geen zorgen te maken. De Clinique High Impact Mascara is zorgvuldig samengesteld met behulp van hypoallergene ingrediënten die mild zijn voor de ogen, maar toch een dramatisch effect geven. Met een inhoud van 7 ml gaat deze mascara ook nog eens lang mee. Je kunt hem dagelijks gebruiken en genieten van prachtige, volle wimpers zonder klontjes. Verwen jezelf met de Clinique High Impact Mascara Krul en Volume in de kleur Black 01 en laat je ogen stralen als nooit tevoren!

Veelgestelde vragen over Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml

Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Clinique High Impact Mascara Krul en Volume Black 01 Mascara 7 ml heeft een inhoud van 7 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara