1. makeup
  2. myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml

myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml

Merk

Omnia Cosmetics

Kleur

Creme

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml

De myNATURALmascara mascara is dé perfecte keuze voor liefhebbers van natuurlijke en verlengende wimpers. Met elke streek verlengt deze mascara niet alleen je wimpers, maar zorgt ook voor een prachtige krul en geeft ze een volumineus effect. Je wimpers worden gevoed en verzorgd, waardoor ze er gezond en glanzend uitzien. Bovendien versterkt deze mascara je wimpers, zodat ze er sterker en voller uitzien. Deze mascara bevat enkel natuurlijke ingrediënten die vriendelijk zijn voor je wimpers en huid. De formule is vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over irritaties of allergische reacties. Dankzij de speciale borstelapplicator is het aanbrengen van de mascara een eitje. Je kunt moeiteloos elke wimper bedekken en het gewenste effect creëren. Met de myNATURALmascara mascara kun je elke dag genieten van prachtige, lange en volle wimpers. Laat je wimpers stralen en maak je oogopslag onweerstaanbaar. Voeg deze veelzijdige mascara toe aan je make-up collectie en ervaar zelf de kracht van natuurlijke ingrediënten voor verlenging, volume en krul!

Veelgestelde vragen over myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml

myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml is Creme van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml is deze 12 maand nadat het geopend is.

myNATURALmascara mascara natuurlijk verlengend volume en krul 10ml heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara