1. makeup
  2. Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir

Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir

Merk

Dior

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir

De Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir is de ultieme mascara die je nodig hebt om je wimpers te laten opvallen. Deze waterproof-versie van de mascara, die oorspronkelijk werd gebruikt tijdens modeshows, biedt extra volume en creëert een "meer wimpers" effect. Met het mythische XXL-borsteltje en de zeer bewerkbare crèmeformule zorgt deze mascara voor een professioneel resultaat dat zelfs spectaculair te noemen is. De indrukwekkende volume die deze mascara geeft, doet je denken alsof er wimpers zijn toegevoegd, net zoals de professionals achter de schermen doen. De crèmeformule is zeer moduleerbaar, waardoor je een pasklaar professioneel volume kunt creëren dat werkelijk spectaculair oogt. Of je nu een subtiele dagelijkse look wilt bereiken of je wimpers wilt laten opvallen voor een avondje uit, deze mascara zal je niet teleurstellen. Met de Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir heb je de perfecte tool in handen om je wimpers te transformeren en je ogen te laten stralen. Deze mascara is niet alleen waterproof, maar blijft ook langdurig zitten zonder uit te lopen of te vlekken. Voel je zelfverzekerd en mooi met deze mascara die je wimpers een prachtige boost geeft. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en geniet van volumineuze en spectaculaire wimpers, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir

Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir is deze 6 maand nadat het geopend is.

Dior Diorshow Waterproof Mascara 090 Noir heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara