1. makeup
  2. Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Clinique High Impact Lash Elevating Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Clinique High Impact Lash Elevating Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Merk

Clinique

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Met de Clinique High Impact Lash Elevating Mascara krijg je prachtige, volumineuze wimpers zonder ze zwaar of stijf te maken. Deze mascara heeft een unieke mousse-achtige substantie die zorgt voor een feilloze applicatie en een optimaal liftend effect. De formule van deze mascara is oftalmologisch getest, waardoor het veilig is voor gebruik rondom de ogen. Zelfs als je contactlenzen draagt of gevoelige ogen hebt, kun je genieten van het dramatische effect dat deze mascara biedt. De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is niet zomaar een mascara, het is een beauty must-have die jouw wimpers naar een hoger niveau tilt. Met zijn innovatieve formule en gebruiksvriendelijke applicator creëer je moeiteloos een intense en gedefinieerde look. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en laat je ogen stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is Krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara