1. makeup
  2. Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml

Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml

Merk

Dior

Kleur

Transparant

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml

Diorshow Maximizer Wimper primer voor drievoudig volume. De nieuwe zuurstof gemêleerde textuur van Diorshow Maximizer omhult elke wimper met een volle luchtige laag om de effecten van de mascara te intensiveren. Verrijkt met Pure WhiteTM complex, onthult deze primer de optimale kleur en intensiteit van de wimpers. Het revitaliserende olie serum concentraat verbeterd de uitstraling van de wimpers, dikte en krul met een toenemend resultaat, applicatie na applicatie. De exclusieve serum-mascarabasis van Dior backstage geeft de wimpers onmiddellijk extra volume en heeft iedere dag opnieuw een verzorgend effect. Het borsteltje is van soepel elastomeer. De Diorshow Maximizer Wimper primer is de perfecte aanvulling op je make-up routine. Het zorgt niet alleen voor een verbluffend volume, maar ook voor verzorging en verbetering van je wimpers. Dankzij de nieuwe zuurstof gemêleerde textuur wordt elke wimper omhuld met een volle luchtige laag, waardoor de effecten van de mascara nog intenser worden. De primer is verrijkt met het exclusieve Pure WhiteTM complex, dat zorgt voor de optimale kleur en intensiteit van je wimpers. Bovendien bevat het een revitaliserend olie serum concentraat dat de uitstraling, dikte en krul van je wimpers verbetert, met een steeds beter resultaat bij elke applicatie. De exclusieve serum-mascarabasis van Dior backstage geeft je wimpers direct extra volume en zorgt elke dag opnieuw voor een.

Veelgestelde vragen over Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml

Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml is Transparant van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D 10 ml heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara