1. makeup
  2. Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

13 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black

De Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black is een revolutionair product dat jouw wimpers een ongekende flexibiliteit en lengte geeft. Dankzij de innovatieve Lycra® technologie blijven je wimpers gedurende de hele dag veerkrachtig en flexibel, zonder te breken of te klonten. Deze mascara is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar volle, lange wimpers met een natuurlijke uitstraling. Deze mascara is gemakkelijk aan te brengen en kan zowel in de ochtend als in de avond worden gebruikt, zonder dat je de oude laag hoeft te verwijderen. Zo kun je je look gedurende de dag gemakkelijk opfrissen, zonder gedoe of verspilling van product. De formule is zacht en comfortabel, waardoor je wimpers de hele dag zacht aanvoelen. Daarnaast zorgt de mascara voor een flinke dosis volume, waardoor je wimpers direct een intensere oogopslag krijgen. Rimmel London staat bekend om zijn stoere, onvoorspelbare en edgy stijl, net als de bruisende stad Londen zelf. Met deze mascara kun jij jezelf volledig uitdrukken, zonder regels of beperkingen. Wees jezelf, altijd authentiek en benaderbaar. Met de Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black creëer je moeiteloos de iconische "London Look".

Veelgestelde vragen over Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Scandal'Eyes Lycra Flex Mascara 001 Black heeft een inhoud van 13 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara