1. makeup
  2. Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara

Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara

Merk

Hypoallergenic

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

8 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara

Heb je altijd al gedroomd van volle wimpers? Dan is de Hypoallergene Hypoallergene Verdikkende Mascara perfect voor jou! Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers er direct voller en dikker uitzien, zonder dat je last krijgt van allergische reacties. Daarnaast zorgt deze mascara er ook voor dat je wimpers langer worden, waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. Het unieke borsteltje heeft een speciale vorm waardoor zelfs de kortste wimperhaartjes worden bereikt. Hierdoor worden al je wimpers voorzien van een intense zwarte kleur, waardoor je ogen echt opvallen. De hypoallergene formule zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig verdeeld wordt en niet gaat klonteren. Daarnaast bevat deze mascara hoogwaardige voedende ingrediënten zoals olijfolie, bijenwas, carnauba en panthenol, die je wimpers verzorgen en gezond houden. Met de Hypoallergene Hypoallergene Verdikkende Mascara krijg je niet alleen volle en dikke wimpers, maar ook een prachtige oogopslag. Laat je wimpers stralen en geniet van het zelfvertrouwen dat deze mascara je geeft. Voel je mooi en verzorgd, zonder zorgen over allergische reacties. Kies voor de Hypoallergene Hypoallergene Verdikkende Mascara en ontdek zelf het verschil!

Veelgestelde vragen over Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara

Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara is deze 3 maand nadat het geopend is.

Hypoallergenic Hypoallergene Thickening Mascara heeft een inhoud van 8 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara