1. makeup
  2. L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk

L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk

De Telescopic 3 stuk, Carbon Black mascara van L'Oréal Paris geeft je wimpers niet alleen extreme lengte, maar ook een intensiteit die je nog nooit hebt ervaren. Het borsteltje van deze mascara is flexibel en heeft vier platte zijkanten, waardoor het de wimpers tot in het oneindige kan verlengen. Het resultaat is een telescopisch effect waarbij zelfs de fijnste wimperhaartjes worden verlengd en verstevigd tot het uiteinde. Met deze mascara worden je wimpers aan de basis geïntensiveerd en zichtbaar verlengd, tot wel 60%! De Telescopic Black mascara is verrijkt met zwartpigmenten, wat zorgt voor een extra sprekende look. Om een nog intensere blik te creëren, kun je deze mascara combineren met de vloeibare eyeliner Super liner Perfect Slim. Dit product is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een mascara die hun wimpers naar nieuwe hoogtes tilt. Met de L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk krijg je niet alleen lengte, maar ook een intense uitstraling. Laat je wimpers stralen en maak je ogen onweerstaanbaar met deze geweldige mascara.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk

L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk is deze 6 maand nadat het geopend is.

L'Oréal Paris Telescopic Mascara 3 stuk heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara