1. makeup
  2. Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara

Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara

Merk

Chanel

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara

De Chanel Inimitable Mascara is een verbluffende mascara die je wimpers naar een hoger niveau tilt. Met zijn diepe Noir-Black tint en een gewicht van 6 g, creëert deze mascara een dramatische look die de aandacht trekt. De formule van deze mascara is speciaal ontwikkeld om je wimpers te verlengen, te krullen en voller te maken. De unieke borstel glijdt soepel door je wimpers, zodat je elke keer een gelijkmatige applicatie hebt zonder te klonteren. Je wimpers worden intens zwart en krijgen een indrukwekkende krul die de hele dag blijft zitten. Met de Chanel Inimitable Mascara zie je er altijd op je best uit. Of je nu een dagelijkse look wilt creëren of jezelf wilt transformeren voor een speciale gelegenheid, deze mascara is een absolute must-have. Voeg wat glamour toe aan je ogen en laat je wimpers opvallen met deze luxueuze mascara van Chanel.

Veelgestelde vragen over Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara

Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Chanel Inimitable Mascara 10 Noir-Black 6 g Mascara heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara