1. makeup
  2. Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

De Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara is de perfecte combinatie van volume en waterbestendigheid. Met deze mascara creëer je onvergetelijke lengte en intense, dramatische wimpers. Of je nu een regenachtige dag trotseert of een duik neemt in het zwembad, deze mascara blijft perfect zitten. De waterproof formule zorgt ervoor dat de mascara langdurig de krul van je wimpers behoudt, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Dus geen zorgen meer over uitgelopen mascara of vervaagde wimpers! Met de Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara ben je de hele dag verzekerd van prachtige, opvallende wimpers. En voor degenen met natuurlijk rechte wimpers, is er een handige tip: krul je wimpers voor het aanbrengen van de mascara met een wimperkruller. Op deze manier krijg je een nog mooier resultaat en worden je wimpers optimaal benadrukt. Voeg de Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara toe aan je make-uproutine en geniet van prachtige, volumineuze wimpers die de hele dag blijven zitten.

Veelgestelde vragen over Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara

Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara is Verlenging & krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Lancôme Hypnôse Drama Waterproof Mascara heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara