1. makeup
  2. 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking

2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking

Merk

Pupa milano

Kleur

Extra Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking

De 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking is een must-have voor alle liefhebbers van volumineuze en intense wimpers. Met deze mascara creëer je moeiteloos een verbluffende oogopslag. De formule is verrijkt met hoogwaardige ingrediënten zoals rijstzemelenwas en carnaubawas, die zorgen voor een langdurige en diepzwarte kleur. Dankzij de speciale formule en het unieke borsteltje worden je wimpers perfect gesepareerd en krijgen ze een indrukwekkend volume. De mascara is geschikt voor dagelijks gebruik en blijft de hele dag door zonder uit te lopen of te klonteren. Bovendien is de mascara gemakkelijk aan te brengen en voelt hij licht aan op de wimpers. Met de 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking ben je verzekerd van prachtige en opvallende wimpers. Creëer een verleidelijke oogopslag en laat je ogen stralen. Deze verpakking bevat twee mascara's, zodat je altijd een reserve-exemplaar hebt of ze kunt delen met een vriendin. Voeg deze mascara toe aan je make-upcollectie en geniet keer op keer van een adembenemend resultaat.

Veelgestelde vragen over 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking

2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking is Extra Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor 2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking is deze 6 maand nadat het geopend is.

2 x Pupa Milano Vamp Mascara 100 Extra Black Voordeelverpakking heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara