1. makeup
  2. REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan

REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan

Merk

REVERS

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan

De REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is een baanbrekend product met een innovatieve, veganistische formule. Deze mascara is speciaal ontwikkeld om de wimpers te versterken en op een natuurlijke manier een prachtige, gezonde uitstraling te geven. Wat deze mascara echt uniek maakt, is de toevoeging van verzorgende actieve ingrediënten. De rijkdom aan natuurlijke oliën zoals castor, argan, druivenpit, avocado en zonnebloem, voeden de wimpers dag na dag. Hierdoor worden ze niet alleen gezonder, maar ook glanzender en flexibeler. Bovendien bevat deze mascara aloë-extract, dat eventuele irritaties verzacht en de wimpers een extra boost geeft. Het borsteltje van deze mascara is gemaakt van siliconen en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de mascara, van de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers. Hierdoor worden de wimpers langer, dikker en krijgen ze een intense zwarte kleur. De REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een mascara die niet alleen zorgt voor prachtige wimpers, maar ook vriendelijk is voor dieren en de natuur.

Veelgestelde vragen over REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan

REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan is deze 6 maand nadat het geopend is.

REVERS® Bio Care Volume Mascara 100% Natural Vegan heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara