1. makeup
  2. Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black

Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black

Merk

Pupa milano

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

12 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black

De Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black is de perfecte keuze voor vrouwen die van sporten houden en altijd op zoek zijn naar een langdurige en smudge-proof mascara. Deze mascara is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zweet, tranen en water, waardoor je er zelfs tijdens je meest intense workouts op je best uitziet. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, is dat het laag allergierisico heeft. Dit betekent dat het geschikt is voor mensen met gevoelige ogen en zelfs voor dragers van contactlenzen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over irritatie of roodheid tijdens het dragen van deze mascara. Daarnaast is de Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black ook oftalmologisch getest, wat betekent dat het veilig is voor gebruik rondom de ogen. Het is vrij van parabenen, waardoor het een gezonde keuze is voor je wimpers en oogleden. Met deze mascara creëer je moeiteloos volle en langere wimpers, zodat je er altijd op je best uitziet, zelfs tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black

Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Pupa Sport Addicted Waterproof mascara Extra Black heeft een inhoud van 12 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara