1. makeup
  2. Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original

Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original

Merk

Make-up Studio

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original

De Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar dramatische, opvallende wimpers. Met de innovatieve 4D-technologie van deze mascara krijg je niet alleen extreem veel volume, maar ook maximale lengte en een prachtige krul in je wimpers. Deze mascara is speciaal ontworpen om een ​​verbluffend valse wimpereffect te creëren. Elke toepassing zorgt ervoor dat je wimpers er voller en langer uitzien, terwijl de unieke formule zorgt voor een prachtige krul die de hele dag blijft zitten. Je hoeft je geen zorgen te maken over klontjes of uitvegen, want deze mascara heeft een perfecte consistentie die gemakkelijk op de wimpers glijdt en een gelijkmatige dekking biedt. Met de Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original hoef je geen valse wimpers meer te gebruiken om een ​​dramatische look te creëren. Deze mascara geeft je de mogelijkheid om je natuurlijke wimpers naar een hoger niveau te tillen en een verbluffende oogopslag te bereiken. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en laat je wimpers stralen met ongekend volume, lengte en krul.

Veelgestelde vragen over Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original

Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original is deze 6 maand nadat het geopend is.

Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Original heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara