1. makeup
  2. Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini

Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini

Merk

Lancôme

Kleur

01 Noir Infini

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini

De Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini is de ultieme zwarte mascara die je wimpers een ongekend volume en verlenging geeft. Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers perfect van elkaar te scheiden, zodat elke wimper individueel wordt benadrukt. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren of juist voor een dramatische oogopslag gaat, deze mascara is de perfecte keuze. Wat deze mascara extra bijzonder maakt, is dat hij waterproof is. Dus zelfs op regenachtige dagen of tijdens een intense workout blijft je oogmake-up moeiteloos op zijn plek zitten. Daarnaast is deze mascara ook geschikt voor contactlensdragers, dus je kunt hem met een gerust hart dragen zonder irritatie te veroorzaken. Met de Lancôme Définicils Mascara ben je verzekerd van prachtige, luchtige en schitterende wimpers. Je ogen zullen stralen en je blik zal direct meer diepte en expressie krijgen. Voeg deze mascara toe aan je make-uproutine en ervaar zelf het verschil dat hij maakt.

Veelgestelde vragen over Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini

Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini is 01 Noir Infini van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini is deze 6 maand nadat het geopend is.

Lancôme Définicils Mascara 01 Noir Infini heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara