1. makeup
  2. Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara

Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara

Merk

Lash Ease

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara

Toppers van TV Lash Ease Vezelopbouwende Mascara is de ultieme schoonheidsgeheim van de sterren! Deze mascara is speciaal ontwikkeld om je wimpers een prachtige en volle uitstraling te geven. Dankzij de unieke formule verrijkt met softflex-vezels, worden je wimpers direct verlengd en krijgen ze een opvallende lift. Deze vezelopbouwende mascara is ontworpen om je wimpers met elke beweging van het borsteltje te verlengen, zonder te klonteren. Het borsteltje heeft een perfecte vorm waardoor je moeiteloos elke wimper kunt bereiken. De fijne vezels hechten zich aan je wimpers, waardoor ze er voller en langer uitzien. Je krijgt direct een prachtig open en verleidelijk oogopslag. Met Toppers van TV Lash Ease Vezelopbouwende Mascara hoef je geen compromis te sluiten. Geniet van prachtige, volle wimpers zonder irritatie of klontjes. Deze mascara is geschikt voor dagelijks gebruik en is perfect voor elke gelegenheid. Laat je wimpers stralen en maak een grandioze indruk waar je ook gaat!

Veelgestelde vragen over Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara

Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

Toppers Van Tv Lash Ease Vezelopbouwende Mascara heeft een inhoud van 5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara