1. makeup
  2. Douglas Exception Wimper Mascara 9g

Douglas Exception Wimper Mascara 9g

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Douglas Exception Wimper Mascara 9g om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Douglas Exception Wimper Mascara 9g en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Douglas Exception Wimper Mascara 9g

Merk

Douglas

Kleur

Blauw

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Douglas Exception Wimper Mascara 9g

De Douglas Exception Wimper Mascara 9g is een revolutionaire mascara die je ogen een onweerstaanbare uitstraling geeft. Met zijn moderne 5in1 formule zorgt deze mascara voor ongelooflijk volume, unieke lengte, mooie krul, nauwkeurige scheiding en intense zwarte kleur. Wat deze mascara echt bijzonder maakt, is de speciale spiraalborstel 320 '. Deze borstel is ontworpen om zelfs de kleinste haartjes van je wimpers te bereiken en ze op sensationele wijze te scheiden, verlengen en verdikken. Hierdoor krijgen je wimpers een prachtige lift en een vollere uitstraling. Met de Douglas Exception Wimper Mascara 9g hoef je je geen zorgen te maken over klontjes of vlekken. De formule is zorgvuldig samengesteld om een vlekkeloze applicatie te garanderen. Je wimpers blijven de hele dag perfect op hun plaats zonder uit te lopen of te vervagen. Kies voor deze Exception Eyes Mascara en geef je wimpers de aandacht die ze verdienen. Laat je ogen stralen met deze mascara die de perfecte combinatie biedt van volume, lengte, krul, scheiding en diepzwarte kleur. Voel je zelfverzekerd en verleidelijk met de Douglas Exception Wimper Mascara 9g.

Veelgestelde vragen over Douglas Exception Wimper Mascara 9g

Douglas Exception Wimper Mascara 9g is Blauw van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Douglas Exception Wimper Mascara 9g is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Douglas Exception Wimper Mascara 9g is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Douglas Exception Wimper Mascara 9g is deze 6 maand nadat het geopend is.

Douglas Exception Wimper Mascara 9g heeft een inhoud van 9 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara