1. makeup
  2. Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux

Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

36 maand

Inhoud

39.2 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux

Maak kennis met de Hypnôse Limited Edition Mascara-Geschenkset van Lancôme! Deze set biedt je de mogelijkheid om een intense, zwarte blik te creëren met de iconische mascara van Lancôme. Naast de mascara bevat de set ook mini-formaten van de Bi-Facil make-up remover en de Genifique oogcrème, zodat je een complete oogverzorgingsroutine kunt ervaren. De mascara in deze set is voorzien van de speciale formule Soft Sculpt, die je wimpers meer volume geeft en tegelijkertijd zacht en elastisch maakt dankzij de toevoeging van provitamine B5. Hierdoor kun je genieten van een nauwkeurige make-up zonder samengeplakte wimpers en een intense blik. Of je nu een subtiele daglook of een opvallende avondlook wilt creëren, deze mascara is perfect voor elke gelegenheid. Naast de mascara bevat deze set ook mini-formaten van de Bi-Facil make-up remover en de Genifique oogcrème. De Bi-Facil make-up remover verwijdert moeiteloos alle make-up, zelfs waterproof mascara, terwijl de Genifique oogcrème de huid rondom de ogen hydrateert en verheldert. Samen zorgen deze producten voor een complete verzorging van je ogen, zodat je elke dag kunt genieten van een prachtige oogopslag. Voeg deze Hypnôse Limited Edition Mascara-Geschenkset van Lancôme toe aan je make-upcollectie en ontdek zelf de magie van deze iconische mascara in combinatie met de Bi-Facil make-up remover en de Genifique oogcrème. Geniet van een intense, zwarte.

Veelgestelde vragen over Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux

Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux is deze 36 maand nadat het geopend is.

Lancome Hypnôse Volume Mascara 01 Noir set met mini Bi-Facil en mini Genifique yeux heeft een inhoud van 39.2 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara