1. makeup
  2. Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml

Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul

Periode na opening

36 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml

Maak kennis met Lash Idôle, de baanbrekende mascara die elke wimper transformeert. Deze mascara is nu verkrijgbaar in een schitterende cadeauverpakking, samen met de verfrissende en stralende damesgeur van Lancôme: Idôle Eau de Parfum. Deze combinatie is speciaal samengesteld voor ambitieuze vrouwen die precies weten wat ze willen en hun eigen regels bepalen. Met Lash Idôle en Idôle Eau de Parfum kunnen zij hun eigen idolen zijn. Lash Idôle is ontworpen om elke wimper aan te pakken en te transformeren. De innovatieve formule zorgt voor een intense zwarte kleur en een glossy afwerking. Dankzij het unieke borsteltje worden zelfs de kleinste wimperhaartjes bereikt, waardoor de ogen direct intenser en groter lijken. Deze mascara is de perfecte metgezel voor vrouwen die hun wimpers willen verlengen, volume willen geven en een prachtige krul willen creëren. Idôle Eau de Parfum is een frisse en stralende geur die perfect past bij de moderne vrouw. De geur opent met verkwikkende noten van bergamot en peer, gevolgd door een hart van rozen en jasmijn. De basisnoten van witte muskus en vanille voegen een vleugje sensualiteit en warmte toe. Deze combinatie van de Lash Idôle mascara en Idôle Eau de Parfum is een perfect cadeau voor vrouwen die willen stralen en hun eigen idolen willen zijn.

Veelgestelde vragen over Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml

Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml is Krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml is deze 36 maand nadat het geopend is.

Lancôme Lash Idôle Mascara 01 Glossy Black 8ml Idôle Eau de Parfum Spray 10ml heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara