1. makeup
  2. Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd

Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd

Merk

Lash eXtend

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

24 maand

Inhoud

5 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd

De Lash Extend Mascara voor wimperextensions is speciaal ontworpen om je wimpers een vernieuwde look te geven. Met deze mascara hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van nepwimpers, omdat het is geformuleerd om veilig te worden gebruikt met wimperextensions. Deze mascara is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke, maar toch dramatische uitstraling. De formule is lichtgewicht en klontert niet, zodat je wimpers er vol en mooi uitzien. Het borsteltje is ontworpen om elke wimper te bereiken en te verlengen, waardoor je een prachtige gedefinieerde look krijgt. De Lash Extend Mascara is waterbestendig en blijft de hele dag zitten zonder te vlekken of uit te lopen. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan worden verwijderd met een milde make-up remover. Met deze mascara zullen je wimperextensions er fris en nieuw uitzien, waardoor je ogen echt opvallen. Voeg deze mascara toe aan je dagelijkse make-uproutine en geniet van prachtige, vernieuwde wimpers.

Veelgestelde vragen over Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd

Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd is deze 24 maand nadat het geopend is.

Lash Extend Mascara voor wimperextensions- wimpers vernieuwd heeft een inhoud van 5 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara