1. makeup
  2. Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black

Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

1.2 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black

Met de Max Factor Lash Crown mascara is het creëren van een adembenemende oogopslag nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze mascara verlengt niet alleen je wimpers, maar geeft ze ook definitie en vergroot ze voor een prachtige volle wimper waaier. Laat je ogen stralen als nooit tevoren! Wat deze mascara echt uniek maakt, is de revolutionaire borstel met een kroonvormig uiteinde. Hiermee bereik je moeiteloos zelfs de kleinste wimperhaartjes in de ooghoeken. Geen enkel haartje blijft onopgemerkt! De formule van de mascara is tevens verrijkt met verzorgende ingrediënten, waardoor je wimpers ook nog eens gezond en sterk blijven. Met de Max Factor Lash Crown mascara hoef je geen compromis te sluiten tussen lengte, definitie en volume. Deze mascara biedt het allemaal! Geef je wimpers de koninklijke behandeling die ze verdienen en laat ze stralen als nooit tevoren. Voeg deze mascara toe aan je make-upcollectie en ontdek zelf het verschil dat het kan maken voor je oogopslag.

Veelgestelde vragen over Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black

Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor Masterpiece Lash Crown Mascara 001 Black heeft een inhoud van 1.2 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara