1. makeup
  2. Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir

Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir

Merk

Chanel

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

6 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir

De Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir biedt een ongeëvenaard effect voor je wimpers. Met zijn intensieve 3D-effect geeft deze mascara elke wimper lengte, volume en een extreme krul. Dankzij het speciale vinylpolymeercomplex blijven je wimpers perfect van elkaar gescheiden, zonder enige klontjes. Deze mascara bevat een unieke formule met paraffinewas en microbolletjes van was die je wimpers een prachtige lengte en intens volume geven. Daarnaast is de mascara verrijkt met carnauba- en bijenwas, die je wimpers een schitterende glans en extra volume geven. Met de Chanel Inimitable Intense Mascara ben je verzekerd van een adembenemende oogopslag. Verwen jezelf met deze mascara van Chanel en laat je wimpers stralen als nooit tevoren. Breng een laagje aan voor een subtiele look of ga voor meerdere laagjes voor een dramatische uitstraling. Met deze mascara krijg je de perfecte wimpers waar je altijd van gedroomd hebt. Doe je ogen stralen en laat je verleiden door de magie van de Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir.

Veelgestelde vragen over Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir

Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir is deze 6 maand nadat het geopend is.

Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir heeft een inhoud van 6 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara