1. makeup
  2. Lancôme Monsieur Big Mascara set

Lancôme Monsieur Big Mascara set

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Lancôme Monsieur Big Mascara set om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Lancôme Monsieur Big Mascara set en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Lancôme Monsieur Big Mascara set

Merk

Lancôme

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul & Volume

Periode na opening

3 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Lancôme Monsieur Big Mascara set

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciale vrouw in je leven? Dan is de Cosmeticaset voor Dames Lancôme Monsieur Big (3 stuks) 100% origineel het ideale geschenk! Deze exclusieve set bevat alles wat ze nodig heeft om haar ogen te laten stralen en haar wimpers volumineus te maken. Deze prachtige set bevat de iconische Lancôme Monsieur Big Mascara, die zorgt voor intense zwarte wimpers met een ongekend volume. Met slechts één laagje creëert ze een dramatische oogopslag die de hele dag blijft zitten, zonder klontjes of vlekken. Daarnaast bevat de set ook een oogmake-up remover van Lancôme, die zacht en effectief alle make-up verwijdert, zelfs waterproof mascara. Hierdoor kan ze haar ogen op een milde manier reinigen, zonder haar wimpers te beschadigen. Als kers op de taart bevat de set ook een Lancôme Le Crayon Khôl oogpotlood, perfect om haar ogen te accentueren en een verleidelijke look te creëren. Dit oogpotlood glijdt moeiteloos over de huid, waardoor ze eenvoudig een precieze lijn kan zetten. De rijke, intense kleur blijft de hele dag perfect zitten, zonder te vervagen. Met deze complete set kan ze haar ogen laten stralen en haar make-uproutine naar een hoger niveau tillen. Geef haar het perfecte cadeau met de Cosmeticaset voor Dames Lancôme Monsieur Big (3 stuks) 100% origineel!

Veelgestelde vragen over Lancôme Monsieur Big Mascara set

Lancôme Monsieur Big Mascara set is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Lancôme Monsieur Big Mascara set is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Lancôme Monsieur Big Mascara set is Krul & Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Lancôme Monsieur Big Mascara set is deze 3 maand nadat het geopend is.

Lancôme Monsieur Big Mascara set heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara