1. makeup
  2. L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black

L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black

Merk

L’Oréal Paris

Kleur

d1

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

9 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black

De Mascara Mega Volume Miss Manga van L'Oréal Paris is de perfecte keuze om je wimpers extra in de schijnwerpers te zetten! Met deze mascara zul je versteld staan van het verbluffende volume en de intensiteit die je wimpers krijgen. Geef je ogen een betoverende look en laat je schoonheid stralen als nooit tevoren. Met de kwaliteit van 100% originele L'Oréal Paris Make Up producten ben je verzekerd van een professioneel resultaat. Laat de experts je schoonheid accentueren en creëer prachtige, volle wimpers die de hele dag blijven zitten. Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers een mega volume te geven zonder ze te verzwaren. De zwarte kleur zorgt voor een intense en dramatische uitstraling. De Mascara Mega Volume Miss Manga is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wimpers direct een boost. Dankzij de unieke formule blijft de mascara langdurig zitten, zodat je de hele dag kunt genieten van een verleidelijke oogopslag. Voel je zelfverzekerd en straal met deze geweldige wimpermascara van L'Oréal Paris.

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black

L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black is d1 van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

L’Oréal Paris (public) Mega Volume Miss Manga wimpermascara Black heeft een inhoud van 9 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara